Veefilter JURA veefilter CLARIS Blue+ 3-pack

Hind:

46,99

CLARIS Blue sobib järgmistele JURA koduseeria masinatele (al 2010 toodetud):

  • A1
  • A7
  • A9
  • ENA 7
  • ENA 9
  • ENA micro 1
  • ENA micro 5
  • ENA micro 8
  • ENA micro 9
  • ENA micro 90
  • ENA micro easy
  • F9
  • F900
  • GIGA 5
  • IMPRESSA A5
  • IMPRESSA A9
  • IMPRESSA C55
  • IMPRESSA F50
  • IMPRESSA F55
  • IMPRESSA F7
  • IMPRESSA F8
  • IMPRESSA F85
  • IMPRESSA F95
  • IMPRESSA J80
  • IMPRESSA J85
  • IMPRESSA J9
  • IMPRESSA S9
  • J10
  • J500
  • J6
  • J90
  • J95

Tagab kvaliteetse toitevee (98% kohvist moodustab vesi) ja hoiab masinast eemale katlakivi.

Filtri vahetamisest annab masin märku, veefiltri eluiga on 50 liitrit või 2 kuud.

 

jura-claris-blue+-3-pack-joogiekspert
jura-claris-blue+-3-pack-joogiekspert

Lähtuvalt Teie ettevõtte vajadustest

Leiame koos sobivaima kohvilahenduse ja isiklik kliendihaldur tagab selle toimimise kogu koostöö vältel.

Eestis röstitud kohv – suurimas ja moodsaimas röstikojas Baltikumis.
Alati värske röst – röstime vastavalt vajadusele.
Teadlik valik – üle 10 aastase kliendi tagasiside põhjal.
Osaleme erinevatel riigihangetel ja valdkonna ühe põhitegijana omame väga väärikat kliendireferentsi

 

Tooteinfo

Saksamaa Tehnilise Kontrolli Agentuuri (TÜV) nõuetele vastav puhtus tagab alati parima kvaliteediga kohvi

Sõltumatu rahvusvaheline kontrolliorganisatsioon TÜV Rheinland, mis lähtub väga karmidest nõuetest, tunnistas JURA espressomasinad äärmiselt hügieenilisteks. See näitab, et kasutades JURA espressomasinates JURA hooldustooteid, mis on mõeldud spetsiaalselt elektrooniliselt juhitud puhastusprogrammide jaoks, tagad TÜV nõuetele vastava hügieeni ja puhtuse.

Katlakivi põhjustab tõrkeid ja halvendab kohvi maitset

Vee kuumutamisel ladestub süsteemi katlakivi. Katlakivi tõttu jäävad torud kitsamaks, vesi kuumeneb aeglasemalt ja masin tarbib rohkem energiat. Kui katlakivi koguneb rohkesti, võib masin koguni rikki minna. Katlakivi mõjutab ka kohvi maitset negatiivselt. Väike kogus kaltsiumkarbonaati on kohvi maitse jaoks oluline, kuid kui seda on liiga palju, annab see veele ebameeldiva järelmaitse. Ka kohvi maitse ei ole nii hea kui võiks – osaliselt tuleneb see veetemperatuuri kõikumisest.